Over ons

Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om (samen) repareren. Op de locatie waar het Repair Café wordt gehouden, is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Op kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed etc. Ook zijn deskundige vrijwilligers aanwezig, met reparatiekennis en – vaardigheden op allerlei terreinen.

Bezoekers nemen van thuis kapotte spullen mee. In het Repair Café gaan ze samen met de deskundigen aan de slag. Zo valt er altijd wel wat te leren. Wie niets heeft om te repareren, neemt een kop koffie of thee. Of gaat helpen bij een reparatie van iemand anders. Je kunt ook altijd inspiratie opdoen aan de leestafel, waar boeken over repareren en klussen ter inzage liggen.

Locatie en tijden:

Het Repair Café Charlois is in november 2019 van start gegaan, en is gevestigd in het Huis van de Wijk Het Middelpunt, Slinge 250, Rotterdam en is elke eerste woensdagmiddag en elke laatste woensdagavond van de maand geopend. (behalve op feestdagen) De toegang is gratis. Voor inlichtingen kunt u een mailtje sturen naar info@repaircafecharlois.nl

Het Repair Cafe Charlois is aangesloten bij de Stichting Repair Café Internationaal