nieuws

Repair Cafe weer van start

De afgelopen maanden was het Repair Café Charlois gesloten in verband met corona. Op woensdag 29 juli gaan wij weer van start, maar alleen op afspraak en volgens de RIVM richtlijnen. U kunt een afspraak maken door een mail te sturen naar info@repaircafecharlois.nl met vermelding wat u ter reparatie aanbied, en wat het probleem is. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen. Wij vragen u de aanwijzingen van het Repair Cafe Team op te volgen voor u en onze veiligheid.

————————————————————————————————————————————————

Opening Repair Café Charlois

Op woensdagmiddag 8 januari 2020 werd het Repair Cafe Charlois feestelijk geopend. Wethouder Arno Bonte van Duurzaamheid verrichte samen met gebiedscommissielid Ronald Tol de openingshandeling. Deze openingshandeling bestond uit het gezamenlijk verrichten van een reparatie.

Gebiedscommissie Charlois besluit positief over subsidieaanvraag

De Gebiedscommissie Charlois heeft op maandag 18 november 2019 een positief besluit genomen over ons ingediende bewonersinitiatief. Dit betekend dat het Repair Café Charlois definitief van start kan gaan, en alle aanloopkosten zijn gedekt. Wij danken de Gebiedscommissie hartelijk voor dit genomen besluit.

Alle bezoekers en vrijwilligers van het Repair Café Charlois zijn van harte welkom!